SANN SUSHI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1349 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sann Sushi. Meer weten? Ontdek meer

8 dec 2022 om 10:15 Tonijn had een vreemde smaak. Andere sushi ook niet wat ik gewend ben voor die prijs. Goed ziek van geworden en dus de laatste x dat ik hier iets bestel
4 dec 2022 om 20:28 Heerlijk!
1 dec 2022 om 7:57 Ik had een pokébowl besteld. Deze was helaas zo goed als koud toen hij bezorgd werd. Na een paar minuutjes in de magnetron was de pokébowl wel super lekker. Ik ga zeker vaker bestellen bij dit bedrijf.
12 nov 2022 om 20:29 Lekker man, authentieke japanse cuisine. Afhaal bij Sann is beter dan in het restaurant eten bij een ander etablissement, zoals Kaze.
11 nov 2022 om 23:05 Super goede sushi Bestel altijd alleen bij jullie
5 nov 2022 om 8:10 Supergoed zoals altijd ! Sann sushi is de beste in de regio!
24 okt 2022 om 21:11 alles ok, niet de goedkoopste
17 okt 2022 om 21:33 Voor de eerste keer besteld, het viel kei tegen, voor mij dus nooit meer. Ik had noodles met kip besteld, geen sushi misschien dat dat daar wel te eten is.
17 okt 2022 om 21:20 Erg lekker eten en ruim voldoende. Bezorging was snel en vriendelijk.
15 okt 2022 om 21:11 Goed op tijd. De sushi was thuis nog lekker ookal woon ik op afstand van het restaurant.
14 okt 2022 om 20:27 Heerlijk zoals altijd en bezorgd rond de gegeven tijd van 40 minuten.
6 okt 2022 om 11:06 Altijd vriendelijk en gewoon weer erg lekker.